Verzenden en retour

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.


Voor alle bestellingen in Nederland geldt: op werkdagen voor  23.59 uur besteld, de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend worden maandags verzonden. Voor bestellingen naar België: voor 16.00 besteld worden dezelfde dag verzonden met DHL. Levering veelal de volgende dag.

Verzendkosten

Gratis verzending binnen Nederland.

In België rekenen wij een verzendtoeslag van € 2.99.

Retourneren

Als u niet tevreden bent over het product dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons per mail te melden. Het e-mail adres is info@otazy.com.  Wij sturen u vervolgens een retourformulier en u dient het product vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst van het retourformulier aan ons te retourneren. Producten dienen in originele staat, in originele verpakking, en voorzien van labels, etiketten en eventuele gifts geretourneerd te worden. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren wanneer deze niet volledig worden geretourneerd of als artikelen door koper zijn beschadigd, vervuild of anderszins. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Wanneer u het retourformulier heeft ingevuld, stuurt u het product op naar het retouradres dat staat aangegeven op het formulier. Zorg ervoor dat u het ingevulde retourformulier meestuurt.  De koper is altijd verantwoordelijk voor de verzending totdat deze bij Otazy b.v. wordt afgeleverd. Wij adviseren u te verzenden met een track & trace code.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de rekening waar u het product mee heeft voldaan, mits het product in goede staat is ontvangen.

Indien wij een product retour hebben ontvangen welke is beschadigd, vervuild of anderszins, zullen wij u hierover informeren.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.